Fall in love with the process of becoming the best version of yourself!

Hi Ik ben Priscilla!

'Wat zal er volgens jou gebeuren wanneer jij je volledig heerlijk in je vel voelt en de lifestyle kunt creëren waar jij van droomt?'

Op mijn 21e begon ik te werken bij een natuurlijke drogisterij waarbij ik intern werd opgeleid. Ik merkte dat ik voeding en de fysiologie in het lichaam super interessant vond. Ik wilde graag alle details weten over voeding en gezondheid, dus besloot ik op m’n 24e om de hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan doen met als afstudeer richting lifestyle, voorlichting en media. Toen ik in 2013 mijn studie succesvol afgerond had kon ik niet wachten om mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als PT Voeding en Lifestyle. 

De afgelopen jaren is mij opgevallen dat veel van mijn cliënten het erg moeilijk vonden om nieuwe gewoontes te implementeren in hun leven. Vaak had dit te maken met hun time management of stress. Voeding is natuurlijk van essentieel belang om je gezond en fit te voelen. Maar ik merkte dat het veranderen van het eetpatroon eigenlijk onmogelijk is als de andere leefstijl factoren (bewegen en stressmanagement) niet op orde zijn.

Naast het werken in de praktijk heb ik het altijd belangrijk gevonden om mijzelf verder te blijven ontwikkelen en heb ik diverse post-hbo-cursussen gevolgd zoals ‘overgewicht en obesitas’, ‘sportvoedingsadviseur’, ‘leefstijl coaching’ en volgde ik elke cursus en symposium op het gebied van voeding en zwangerschap.  Vol trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 1200 mensen heb mogen coachen.

Fun facts...

‘Ik heb Nederlandse, Indonesische en Chinese roots’ 
'Ik krijg een kick van krachttraining en functional- training' 
'Ik vind het heerlijk om te reizen en de wereld te ontdekken'
‘Je mag me wakker maken voor pizza'
'In mijn vrije tijd fotografeer en lees ik graag'

In 2017 ging het lekker met de praktijk, ik had het druk, coachte wekelijks 40-50 mensen en ging van locatie naar locatie, soms wel naar 2 verschillende locaties op 1 dag. Naast het coachen van mijn cliënten moest ik natuurlijk ook voedingsplannen schrijven voor de cliënten en dat zorgde ervoor dat ik in de uren dat ik geen consulten had, achter mijn laptop zat. 

Ik ervoer veel stress, sliep slecht, ik was constant moe, was vergeetachtig, kwam niet meer uit mijn woorden en kon mijzelf er niet toe zetten om te sporten. Ik had een burn-out!

Daarnaast was mijn eetpatroon niet echt optimaal en sloeg ik vaak maaltijden over, wat uiteindelijk resulteerde in gewichtstoename.

Dus ik besloot een half jaar rustig aan te doen zodat ik kon herstellen. In deze herstelperiode vond ik het belangrijk om nieuwe voorwaarden voor mijzelf en mijn leefstijl te scheppen. 

Nu ziet mijn leven en leefstijl er gelukkig heel anders uit. Ik run mijn bedrijf nu op een manier die veel beter bij mij past, waardoor ik veel minder stress ervaar en ook beter kan slapen. Daarnaast heb ik van sporten een prioriteit gemaakt en lukt het mij om minimaal 2 keer per week te sporten. Hierdoor heb ik veel meer energie en lukt het ook veel beter om goed te eten, waardoor ik uiteindelijk weer de kilo’s kwijtraakte en weer lekker in mijn vel zit!

Ik vind het geweldig om vrouwen te helpen die ook graag meer balans (lees: meer vrije tijd te creëren) in het leven willen hebben. Vrouwen die naast hun baan ook hun sportdoelen en gezondheidsdoelen willen nastreven. Vrouwen die zwanger willen worden of pas mama zijn geworden en graag weer fit willen worden.

Deze vrouwen help ik bij het krijgen van meer energie, meer vrijheid, meer rust, meer grip op het leven, door middel van coaching op gebied van voeding, beweging, slaap en stress management. 

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om vrouwen te coachen en om meer te genieten van hun leefstijl.  

Plan nu een gratis lifestyle clarity call in!

Wat anderen zeggen over Priscilla...

Priscilla heeft een hele praktische werkwijze, maar houdt daarbij heel mooi het bredere plaatje in het oog. Door niet alleen te focussen op mijn voeding, kon ik een gezondere leefstijl implementeren.


Merel
Priscilla helpt je ontzettend goed. Ze probeert samen met jou je doelen te behalen en is ontzettend positief als je je doelen behaalt.
Laura
Wat een verademing: iemand die écht en oprecht luistert, hoort wát je zegt/vraagt en er later in het gesprek nog op terug komt. Top!! Hele fijne persoonlijkheid, down to earth, rustig en fijne gesprekspartner.
Marieke

Priscilla is een kundig en prettig persoon. Ik kreeg zeer nuttige adviezen en feedback. Zou haar iedereen aanraden!

Andrea
arrow_drop_up arrow_drop_down