Grow & Glow

1:1 online voeding & leefstijlcoaching voor 

ondernemende vrouwen

Holistische benadering op gezondheid

Intensieve  online leefstijlcoaching

Continue glucose sensor: meetbaar resultaat

Clarity call

Verlang je naar een voedingspatroon waarbij je jouw favoriete producten kan blijven gebruiken maar waarmee je toch je gezondheidsdoelen kunt behalen?

Een leefstijl leven waarin je rust ervaart in plaats van stress maar weet je niet zeker waar je moet beginnen?

Dan nodig ik je uit voor een gratis clarity call.

Tijdens dit gesprek kijk ik met jou mee naar jouw situatie en vertel je welke mogelijkheden ik zie voor jou en jouw gezondheid.
We bespreken jouw doelen, behoeften en uitdagingen.

Het is een geweldige kans om te ontdekken of mijn coachingtraject bij jou past. Plan vandaag nog jouw gratis Clarity call!

Stel je eens voor...

Je wordt dagelijks vol energie wakker. Je voelt rust in je hoofd want je weet al precies hoe je week eruit gaat zien dankzij jouw leefstijlplanner en het lukt tegenwoordig ook om je to do lijst af te werken zonder stress. Je hebt zelfs de tijd en energie om nieuwe business ideeën uit te werken en te implementeren. De stressfactoren die je voorheen ervaarde heb je aangepakt en zijn geen belemmering meer in je huidige leefstijl. Je hebt ook geleerd om jezelf prioriteit te maken en je grenzen beter aan te geven.
Het lukt je ook goed om een gezond voedingspatroon vast te houden en hebt geen last meer van cravings en energie dips. Deze veranderingen heb je kunnen maken omdat je hebt geleerd op een simpele manier jouw bloedsuikerspiegel stabiel kunt houden dankzij data uit je continue glucose sensor. Een ander voordeel is dat je ook een paar kg bent afgevallen waardoor je nog fitter in je vel zit en je zelfvertrouwen is gegroeid. Naast je business heb je ook genoeg ruimte om tijd door te brengen met je gezin en staat de volgende vakantie al op de planning. 

Hoe klinkt dit voor jou? Ik help jou bij het bouwen van jouw lifestyle habits zodat je de resultaten krijgt waar jij naar verlangd. 

Testimonials

'Ik raad iedereen met een druk leven Priscilla aan!'

Toen mijn coach traject bij Priscilla begon was me leven een totale chaos. Niks was gepland en ik had totaal geen honger door de stress. Door mijn eigen bedrijf en 2 kids vergat ik voor mij zelf te zorgen. Door Priscilla haar coaching ben ik eerst begonnen met plannen, dat gaf erg veel rust in mijn hoofd en hierdoor kwam mijn eetlust terug. Wat een eye opener! 

De afgelopen maanden hebben mij zo ontzettend veel geholpen… Ik voel me rustiger, zorg weer voor mezelf, eet gezonder, val af en heb nog meer energie om me bedrijf een succes te maken. Ik raad iedereen met een druk leven Priscilla aan! Vooral vrouwelijke ondernemers omdat wij door alle drukte in ons leven onszelf vergeten en het heel fijn is om een Priscilla in je leven te hebben die aan jou denkt!

Saskia - Moeder & Branding strateeg bij UHMO, CEO
'Er moest gewoon iets gebeuren anders zou ik een burn-out krijgen.'

Ik verloor mijzelf een beetje in de drukte in mijn bedrijf waardoor ook mijn leefstijl achteruit ging. 

Mijn bedrijf ging zo goed, waardoor ik veel van mijn vrije tijd in mijn bedrijf stak en daardoor in de knel kwam met de tijd om te sporten, een maaltijd te bereiden en om echt aanwezig te zijn op mama dag. Er moest gewoon iets gebeuren anders zou ik een burn-out krijgen. 

Tijdens jouw coaching heb geleerd dat ik meer mag communiceren en delegeren naar mijn personeel. Meer loslaten en vertrouwen dat het goed komt. Er is echt een last van mijn schouders. Daarnaast was het echt een eye opener dat ik in mijn week planningen mijzelf eerst mocht inplannen. Mijn eetmomenten, sporten, ontspanning, vakanties, mama dagen, alles wat ik belangrijk vond. Dat voelde echt als een verademing! 

Ook ervaar ik nu heel veel rust sinds ik een aparte telefoon heb voor privé en voor werk.

Maria - Moeder & CEO van Thuiszorg Care4you Rijnmond
'Het fijne aan het coachings traject vond ik het samen sparren om tot een goede oplossing te komen.'

Ik heb nu meer kennis over voeding en inzicht waar ik energie van krijg en hoe ik bepaalde lichamelijke klachten kan oplossing met voeding. Ik heb geleerd mijzelf vaker op de eerste plek te zetten, mijn grenzen beter aan te geven, zowel prive als op werk. Ik ben veel minder gestresst, als er een stressvolle situatie is probeer ik mezelf altijd af te vragen 'wat is het ergste dat kan gebeuren' en met die vraag komt het vaak al in een heel ander perspectief te staan. 

Het fijne aan het coachings traject vond ik het samen sparren om tot een goede oplossing te komen en dat Priscilla altijd voor je klaar staat, even een appje sturen als je 'in nood' zit of om wat te delen wordt altijd snel beantwoord! Tijdens mijn coachings periode is er een hoop gebeurd, een nieuw huis gekocht, verhuisd, een andere baan veel ups en downs gehad, daar heeft priscilla me doorheen geholpen nu in rustiger vaarwater, gesetteld in nieuwe huis en klaar voor de toekomst!

Linda - Moeder &  Applicatie, support specialist

Grow & Glow 1 op 1 coaching traject

Als vrouwelijke ondernemer ben je vaak druk bezig met het runnen van je bedrijf en het balanceren van je persoonlijke leven. Het kan moeilijk zijn om tijd te vinden voor gezonde maaltijden en lichaamsbeweging, waardoor je energie- en productiviteitsniveaus kunnen dalen.


Maar maak je geen zorgen, in het Grow & Glow 1 op 1 online coachingtraject help ik jou je gezondheidsdoelen te bereiken op een simpele en efficiënte manier. Tijdens het 5 maanden traject creëren we samen een voedingspatroon wat past binnen jouw drukke levensstijl.

Dit doen we met behulp van de continue glcose sensor. Deze geeft persoonlijke data over het effect van de voeding die jij tot je neemt en het effect daarvan op je bloedsuikerspiegel. Op basis van deze data passen we jouw voeding zo aan dat je ook echt de meetbare resultaten gaat behalen die je wilt behalen.

Ook komen onderwerpen zoals stressmanagement en slaapgewoonten aan bod zodat je het meeste uit je dagen kunt halen. Op gebied van stressmanagement gaan we kijken naar jouw interne en externe stress factoren en wat er gedaan kan worden om die zoveel mogelijk te elimineren. Daarnaast gaan we kijken of je voldoende ontspanning hebt ingepland met behulp van een leefstijlplanner. 
Vervolgens nemen we jouw slaappatroon en bioritme onder de loep om die zoveel mogelijk te optimaliseren.


Meld je vandaag nog aan voor het Grow & Glow 1 op 1 online coachingtraject en ontdek hoe ik jou kan helpen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken en een gelukkiger, evenwichtiger leven te leiden als ondernemende vrouw.

Praktisch

Hoe lang duurt dit traject?

5 maanden

Op welke locatie is het?
Online

Wat krijg ik?
- 10 online coaching sessies
- Een planner
- 2 continue glucose sensors (Freestyle libre 2)
- Support via whatsapp (ma-vr)

Investering:
€3.000,- eenmalig
Of in 5 termijnen van€600,- per maand

Ik wil nu starten met het creëren van mijn ideale leefstijl!