Motivation gets you started, habit keeps you going…

Misschien herken je dit wel; 

Je bent een ambitieuze (ondernemende) vrouw. Naast je baan vind je het erg belangrijk om een sociaal leven te hebben en een lieve, leuke moeder en vrouw te zijn voor je gezin.

Je wilt het allemaal goed doen.

Soms zit je aan het einde van de dag op de bank en denk je, ik heb voor iedereen gezorgd, behalve voor mijzelf.
Ondertussen merk je dat je energielevel steeds lager wordt, je kleding steeds strakker gaat zitten en je gefrustreerd raakt omdat je niet lekker in je vel zit. Want het lukt niet om (vaker) te bewegen, gezond te eten en/of je stress te verminderen. Je ervaart structureel tijd tekort. 

Heb je dat wel eens gemerkt, dat je het eigenlijk allemaal anders zou willen doen, maar je weet niet hoe?

Ik kan mij heel goed voorstellen hoe dat voelt...

Een paar jaar geleden zag mijn leefstijl er heel anders uit dan nu. Ik had enorm lange takenlijsten en had constant het gevoel van tijd tekort. Dit gaf mij veel stress en sliep daardoor slecht. Ik was constant moe en kon mijzelf er niet toe zetten om te sporten. Door de drukte sloeg ik vaak maaltijden over, wat uiteindelijk resulteerde in gewichtstoename en een burn-out.

Nu ziet dat er gelukkig heel anders uit. Ik plan mijn leefstijl nu op een manier die veel beter bij mij past, waardoor ik veel minder stress ervaar en ook beter kan slapen. Daarnaast heb ik van sporten een prioriteit gemaakt.  Hierdoor heb ik veel meer energie en lukt het ook veel beter om goed te eten, waardoor ik uiteindelijk weer de kilo’s kwijtraakte en weer lekker in mijn vel zit!

"Wil jij jouw ideale leefstijl ook op jouw unieke voorwaarden runnen?"

Een manier waarbij je jouw ENERGIE niveau onder controle hebt, veel meer zelfvertrouwen hebt, een positief zelfbeeld hebt en weet wat je het beste kunt doen in jouw eet en/of beweeg patroon?! Dan is het ‘Voeding & Lifestyle traject’ precies wat je zoekt.

Ik ga jou helpen door je wekelijks te coachen. Na elke coach sessie weet jij precies wat je volgende stap is naar jouw ideale leefstijl. 

Veranderingen aanbrengen in je leefstijl is een proces, waarbij je steeds kleine stappen zet en uiteindelijk je doel bereikt. Hiervoor heb je focus nodig en wellicht is het fijn om een steuntje in de rug te hebben.

Het is fijn om een professional als Priscilla op de achtergrond te hebben die je kan helpen als je het nodig hebt. Om kleine overwinningen te vieren of je te laten nadenken over hoe je iets nieuws kunt implementeren in je leven.
Renske
Priscilla geeft je goed advies ze begeleid je ook goed door het proces heen. Ze laat je duidelijk zien hoe je ervoor staat en wat je persoonlijke aandachtspunten zijn. Echt een aanrader!


Sue Ann

De begeleiding is persoonlijk en breder dan alleen voedingsadvies. Ze denkt ook met je mee om manieren te vinden om stress te verlagen zodat dit verbetert. Echt super!


Jacqueline

Praktisch

Het 'Perfect Lifestyle traject' is precies afgestemd op jouw behoefte.


Het traject bestaat uit 3 modules op basis van de leefstijlfactoren;
 • Stress & slaapmanagement (incl. planning)
 • Voeding
 • Bewegen

Uit onderzoek is gebleken dat gedragsverandering minimaal 60 dagen duurt, daarom duurt elke module 2 maanden.

Investering:
€487,- per maand incl. BTW (betalen in termijnen is een optie in overleg).

Start nu met het creëren van jouw ideale leefstijl!

Wat houden de modules in?

Module Voeding

Jij wilt:

 • Je je energie niveau verhogen door het optimaliseren van je voedingspatroon
 • Een voedingspatroon aanleren die bij jouw lichaam past
 • Wat kilo’s kwijt, zodat je je weer trots voelt over wat je in de spiegel ziet
 • Meer grip op je voeding door structuur in je voedingspatroon
 • Graag een balans tussen gezond en lekker eten zodat je nooit het gevoel hebt dat je op dieet bent

  BONUS: 
 • Structuurjunkie planner, om je maaltijden goed te plannen qua tijd en boodschappen.
 • Tanita weegschaal, om je voortgang te kunnen meten.

Priscilla is een fijne coach. Ze laat je in je waarde en zij laat je ook op je gemak voelen. Ik heb bij haar een traject gevolgd van 2 maanden (module voeding) om af te vallen maar ook om mijn leefstijl te verbeteren. Ik ben afgevallen (-4kg en -20cm buikomvang), door bewust te eten en door meer te bewegen. Ik heb doordat ik bewust eet, geen trek meer in ongezond eten zoals chips of snoep. Ik ben Priscilla dankbaar en raad haar zeker aan als je onzeker bent over jezelf. Ze laat je zekerder voelen en motiveert jou om je doelen te behalen!

Dannilla 

Module Stressmanagement & Planning

Jij wilt:

 • Er alles aan doen om deze stress factoren te elimineren of te verminderen zodat je weer rust in je hoofd krijgt
 • Het gevoel hebben dat je grip hebt op je agenda en je leven zodat je voldoende tijd hebt om dingen te doen waar je blij van wordt
 • Balans vinden tussen ontspanning en inspanning zodat je niet alleen maar het gevoel hebt dat je aan het werk bent
 • Met meer gemak in slaap vallen en uitgerust wakker worden

  BONUS:
 • Structuurjunkie planner, zodat je overzicht en rust krijgt en stress kunt voorkomen.
 • Structuurjunkie plan cursus, om de basis te leren over hoe je een goede planning maakt.

Na het volgen van de module slaap & stress management kan ik zeggen dat ik mijzelf weer belangrijk heb gemaakt. Hierdoor maak ik meer en meer de juiste keuzes en is de kwaliteit van mijn werk en leven erg verbeterd. Door zowel op het werk als thuis duidelijke doelen te stellen, overzichtelijke planningen en afspraken te maken, maar ook om zaken uit handen te geven is alles een stuk overzichtelijker geworden en weet ik waar ik aan toe ben, dit geeft zoveel meer rust.

Priscilla heeft mij hiervoor de juiste tools gegevens waardoor ik dit heb kunnen realiseren!

Linda

Module Beweging

Jij wilt:

 • Bewegingsvormen vinden waar jij van houdt zodat je nooit meer het gevoel hebt dat je MOET sporten, maar dat je er ook echt plezier aan beleefd
 • Bewegen een prioriteit maken in je leven
 • Rust in je hoofd en meer ontspannen door het leven gaan
 • Je zelfvertrouwen weer opbouwen en blij worden van wat je in de spiegel ziet
 • Meer energie door een actieve leefstijl

  BONUS:
 • Structuurjunkie Planner, zodat je bewegen en sporten kunt inplannen, zodat je het ook echt gaat doen.
 • Personal training sessie of Fysiotherapie check up, om je te laten ervaren hoe je veilig en goed kunt bewegen.

Na het volgen van module bewegen kan ik zeggen dat sporten weer een gewoonte is geworden. Vóór het volgen van deze module, voelde ik een gigantische drempel om te gaan sporten. Ik vond het doodeng en had geen vertrouwen in mijn lichaam. Die drempel is nu weggenomen en dat is heel fijn. Het is fijn om actief aan je lichaam te werken en van tevoren te weten dat je met een voldaan gevoel terugkomt! Dat geeft meer energie en vertrouwen in mijn lichaam. Priscilla heeft me daar heel fijn bij begeleid. Samen hebben we gekeken wat er bij mij past qua beweging, wat mijn belemmeringen zijn en hoe we die weg kunnen nemen. Ik ben erg blij met het resultaat.

Veerle

Ik ga ervoor zorgen dat jij...

 • Jouw doelen gaat behalen binnen de mogelijkheden die jij hebt binnen jouw leefstijl
 • Meer gaat denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, zodat je jezelf niet meer in de weg zit.
 • De juiste acties gaat nemen waardoor jij je daadkrachtiger voelt en meer succes gaat behalen.

Ik wil nu starten met het creëren van mijn ideale leefstijl!

Wat anderen zeggen:

Tijdens het coaching traject heeft Priscilla mij handvatten gegeven waardoor ik weer structuur terug kreeg in mijn leven. Door de structuur heb ik meer vrije tijd kunnen creëren waardoor ik genoeg tijd heb voor dingen die ik echt belangrijk vind. 

Ik kan nu rustig slapen zonder na te hoeven denken wat ik allemaal nog af moet maken.

Maria is moeder van een 3 jarige dochter, is ondernemer en verpleegkundige.

Maria

Tijdens het traject heb ik zoveel geleerd over de 3 leefstijl factoren voeding (ook over Intermitterend Vasten), beweging en stressmanagement. Ik ben bewuster geworden en daardoor is ook mijn denkwijze veranderd. Ik eet nu gezond, samen met mijn gezin (veel groenten) en weet beter om te gaan met stress. 
De wekelijkse coaching sessies waren goed te combineren in mijn dagelijks leven en dat maakt het allemaal makkelijker. Ik vond de coaching erg waardevol.

Maitrie is moeder van 2 jongens (4jr en 6 jr) en is fulltime tactisch inkoper.


Maitrie

Ik had veel last van stress i.v.m. werk, ik sliep slecht en was zwaarder dan ik zou willen. Ik voelde  me erg moe en het gevoel dat ik nergens controle over had.


Nu het traject is afgerond heb ik het gevoel dat ik nu zelf de regie weer heb i.p.v geleefd te worden door stress en overgewicht. Ik ben ruim 3,5 kg kwijt en mijn lichaamssamenstelling is verbetert en ik slaap veel beter! Ik weet zeker dat ik mijn streefgewicht zal halen en ook zal behouden. En als het even tegenzit dan weet ik dat ik bij Priscilla terecht kan.


Anchela is moeder van 2 kinderen (14 en 16jr) en is Planoloog bij de gemeente.

Anchela