Download de: "Perfect lifestyle boodschappen checklist", helemaal gratis!

Haal de juiste producten in huis met de boodschappen checklist en bespaar tijd en geld!

50%
Download nu!

Perfect lifestyle boodschappen checklist

Merk jij dat je ook een druk leven hebt en alle ballen omhoog aan het houden bent? En ben je hier klaar mee?

Structuur in je leven zou je heel fijn vinden.

Als het neer komt op boodschappen doen, dan haal je vaak op het laatste moment boodschappen of je koopt te weinig boodschappen, waardoor je vaak mis graait in de avond.

Hier wil je verandering in.

Daarom...

Heb ik een boodschappen checklist voor je gemaakt, waardoor je nu veel makkelijker en sneller de juiste boodschappen in huis kan halen. Veel meer tijd bespaart en dit ook veel meer rust oplevert.

Wat ga je ontdekken:

  • Wat de juiste hoeveelheden aan boodschappen zijn die je nodig hebt.
  • Hoe je met minder geld meer boodschappen kunt aanschaffen.
  • Alle producten die je nodig hebt op dagelijkse basis.

 

Download hier onder de gratis boodschappen checklist!

50%
Download nu!

Wat anderen zeggen...

Ondanks dat ik al een vrij gevarieerd eetpatroon had, gaf de lijst me inspiratie om nog meer verschillende soorten groente, fruit en kruiden in te slaan. Daarnaast staat de lijst vol met handige tips om gezond te eten, te besparen en verspilling tegen te gaan. 

Een echte aanrader!


Michelle
Priscilla’s boodschappen checklist is super handig. Vooral als je een beetje structuur wilt, dan is het extra fijn. Handig als je een druk schema hebt. Volg haar socials, want ze is echt een TOPPERTJE!


Carla
Het E-book is prachtig en het belangrijkste is dat er een superhandig lijstje met dagelijkse hoeveelheden instaat en een boodschappenlijstje waarmee je volop kan variëren in verschillende voedingsgroepen. Bij elke maaltijd eet je alle kleuren van de regenboog! Een echte aanrader om te downloaden!
Maxime

In de boodschappen checklist staan handige tips waaronder de weekplanning, we gebruiken deze sinds kort. Dit zorgt bij ons voor meer structuur en rust. We checken nu eerst de koelkast etc en maken dat eerst op. Ook is de lijst met etenswaren erg fijn zo kun je makkelijk een gezond menu samenstellen.

Nathalie