Gratis Lifestyle Clarity Call

Ben je klaar om jouw leefstijl aan te pakken? Ben je klaar met stress, passief gedrag en ongezonde eetgewoontes? Wil je weer vol energie genieten van je leven? Een leven waarin je goede keuzes maakt?

Dan help ik je graag verder! Elke maand bied ik een aantal sessies aan.  

In dit 30 minuten durende gesprek (video call) geef ik jou concrete stappen voor jouw persoonlijke situatie. Zodat jij …

  • Ontdekt wat jouw knelpunten zijn en wat de eerste stappen zijn die je mag nemen om hier vanaf te komen.
  • Bewustwording creëert in je beweegpatronen en voedingspatronen en wat je nog meer kunt doen om hier verder mee aan de slag te gaan.
  • Ontdek je waar je stress door ervaart en hoe je meer vanuit rust en ontspanning kunt gaan leven. 
  • Met de juiste handvatten en tools de komende tijd kunt gaan werken aan jouw ideale lifestyle


Aan het einde van deze sessie heb jij een concreet en persoonlijk advies van mij gekregen. Je weet welke eerste stap jij nu moet gaan zetten om direct resultaat te boeken!

Wat anderen van de lifestyle clarity call vonden...

De klik tijdens de call was gelijk goed, we konden al gelijk fijn en open met elkaar praten en ik had echt het idee “zij kan mij gaan helpen”.
Tijdens de call hebben we al direct concrete opdrachten gedaan en voor je het wist waren we al bijna een uur verder. Wat ik fijn vond is dat ze echt de tijd voor je neemt. 
Uiteindelijk heb ik besloten om alle 3 de modules te gaan volgen, slaap en stress management,  voeding en beweging, om zo tot een verbeterde versie van mijzelf te gaan komen!

Linda
Vol spanning ging ik het Lifestyle clarity gesprek in, maar Priscilla nam die spanning direct weg. Ik voelde me direct op mijn gemak. Hierdoor kon ik eerlijk zijn en mijn slechte gewoontes en mijn uitdagingen delen zonder me te hoeven schamen. Ze luistert goed naar je en oordeelt niet, maar denkt na hoe ze je kan helpen op een manier die bij jou past. Ik ging met een goed gevoel het Lifestyle clarity gesprek uit én met een paar nieuwe handvatten voor een betere levensstijl!


Veerle

De Lifestyle clarity call was een fijn gesprek. Priscilla luistert naar wat je zegt zonder dat je je slecht hoeft te voelen als je "slechte" gewoontes benoemd. Door het gesprek ben ik mij gaan realiseren dat ik te streng voor mijzelf ben geweest. Door mijn drukke werkschema zag ik door de bomen het bos niet meer. Priscilla heeft mij laten inzien hoe het makkelijker kan. Ik voel me lichter!

Maria

Plan hier een gratis Lifestyle clarity call!