Fall in love with the process of becoming the best version of yourself!

Hi ik ben Priscilla!

Ik ben online coach op het gebied van voeding en leefstijl. Je kan mij omschrijven als empathisch, praktisch en leergierig. Daarnaast ben ik avontuurlijk en kan ik ontzettend van eten genieten.
Ik leef mijn leefstijl op een manier die bij mij past waardoor ik heerlijk in mijn vel zit, vol energie en zelfvertrouwen. 

Een paar jaar geleden zag mijn leven er anders uit, ik had veel stress, sliep slecht, ik was constant moe en kon mijzelf er niet toe zetten om te sporten. Ik had een burn-out. Door de drukte sloeg ik vaak maaltijden over, wat uiteindelijk resulteerde in gewichtstoename. 

Nu ziet dat er gelukkig heel anders uit. Ik run mijn bedrijf nu op een manier die veel beter bij mij past, waardoor ik veel minder stress ervaar en ook beter kan slapen. Daarnaast heb ik van sporten een prioriteit gemaakt en lukt het mij om minimaal 2 keer per week te sporten. Hierdoor heb ik veel meer energie en lukt het ook veel beter om goed te eten, waardoor ik uiteindelijk weer de kilo’s kwijtraakte en weer lekker in mijn vel zit!

Hoe het allemaal begon...

Op mijn 21e begon ik te werken bij een natuurlijke drogisterij waarbij ik intern werd opgeleid. Ik merkte dat ik voeding en de fysiologie in het lichaam super interessant vond. Ik wilde graag alle details weten over voeding en gezondheid, dus besloot ik op m’n 24e om de hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan doen met als afstudeer richting lifestyle, voorlichting en media. Toen ik in 2013 mijn studie succesvol afgerond had kon ik niet wachten om mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als PT Voeding en Lifestyle. 

Van dieetadvisering naar voeding & leefstijl coaching
De afgelopen jaren is mij opgevallen dat veel van mijn cliënten het erg moeilijk vonden om nieuwe gewoontes te implementeren in hun leven. Vaak had dit te maken met ander leefstijl factoren zoals slaap, weinig beweging, time management of stress. Voeding is natuurlijk van essentieel belang om je gezond en fit te voelen. Maar ik merkte dat het veranderen van het eetpatroon eigenlijk onmogelijk is als de andere leefstijl factoren niet op orde zijn. Dit was voor mij een reden om mij niet meer alleen voedingsadvies te geven maar ook de andere leefstijl factoren mee te nemen in mijn coaching!

Mijn studies
Naast het werken in de praktijk heb ik het altijd belangrijk gevonden om mijzelf verder te blijven ontwikkelen en heb ik diverse post-hbo-cursussen gevolgd zoals: "overgewicht en obesitas", "sportvoedingsadviseur", "leefstijl coaching" en volgde ik enkele cursussen over coachen en gedragsverandering, hormonen en vrouwenklachten, slaap en stressmanagement, burn-out, bewegen en trainen en een cursus EMB bloedanalyse.


Vol trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 1300 mensen heb mogen coachen.

Fun facts...

'Ik vind het heerlijk om te reizen en de wereld te ontdekken'

'Ik krijg een kick van krachttraining en functional- training' 

‘Je mag me wakker maken voor quesadilla's'

"Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om vrouwen te coachen en om meer te genieten van hun leefstijl."

Ik vind het geweldig om vrouwen te helpen die ook graag meer balans (lees: meer vrije tijd te creëren) in het leven willen hebben. Vrouwen die naast hun baan ook hun sportdoelen en gezondheidsdoelen willen nastreven. Vrouwen die pas mama zijn geworden en graag weer fit willen worden.

Deze vrouwen help ik bij het krijgen van meer energie, meer ontspanning, een betere planning en een gezond gewicht, door middel van online coaching op gebied van voeding, beweging, slaap en stress management. 

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om vrouwen te coachen en om meer te genieten van hun leefstijl.  

Plan nu een gratis lifestyle clarity call in!

Wat anderen zeggen over Priscilla...

Priscilla heeft een hele praktische werkwijze, maar houdt daarbij heel mooi het bredere plaatje in het oog. Door niet alleen te focussen op mijn voeding, kon ik een gezondere leefstijl implementeren.


Merel
Priscilla helpt je ontzettend goed. Ze probeert samen met jou je doelen te behalen en is ontzettend positief als je je doelen behaalt.
Laura
Wat een verademing: iemand die écht en oprecht luistert, hoort wát je zegt/vraagt en er later in het gesprek nog op terug komt. Top!! Hele fijne persoonlijkheid, down to earth, rustig en fijne gesprekspartner.
Marieke

Priscilla is een kundig en prettig persoon. Ik kreeg zeer nuttige adviezen en feedback. Zou haar iedereen aanraden!

Andrea