Fall in love with the proce​ss of becoming the best version of yourself!

'Ik wil andere vrouwen helpen die ook tijd tekort en stress ervaren in hun drukke leefstijl'

Na jaren als diëtist & leefstijlcoach te hebben gewerkt heb ik ontdekt dat een gezond voedingspatroon aanleren niet altijd heel erg gemakkelijk is. Want wanneer je niet goed slaap, niet beweegt of stress ervaart heeft dat invloed op je hongergevoel, hormonen en gedrag. Waardoor het moeilijker wordt om voeding gerelateerde doelen te behalen.

Toen ik na 5 jaar ondernemerschap een burn-out kreeg en +10 kg aan extra gewicht en ik begreep niet zo goed wat er met mijn lichaam gebeurde. Dus ik ging op onderzoek uit. Ik ontdekte dat de stress hormonen deels verantwoordelijk waren voor mijn gewichtstoename.
Dus het was key om mijn stress te verlagen... Maar hoe doe je dat als je een eigen bedrijf hebt? 

Ik stelde mijzelf de vraag, hoe wil ik dat mijn dagen eruit zien? Hoe wil ik dat mijn maanden eruit zien? Hoe wil ik dat mijn jaar eruit ziet? 
En op basis hiervan maakte ik een planning. En door mijn planning als leidraad te nemen voor mijn leven en leefstijl ontstond er rust en overzicht.

Planning helpt je overzicht te krijgen, waardoor je beter kunt voorbereiden op situaties en het helpt je grenzen aangeven en nee te zeggen wanneer het nodig is.

Toen ik mijn leefstijl had gecreëerd naar mijn eigen voorwaarden, herstelde ik van mijn burn-out en vlogende die 10 extra kilo's er weer vanaf. 

Ik besloot: 'Ik wil andere vrouwen helpen die ook tijd tekort en stress ervaren in hun drukke leefstijl'.

Daarom speelt leefstijlplanning de hoofdrol in mijn unieke coaching methode.

Over mij...

Hi, ik ben Priscilla en je kunt mij omschrijven als empatisch, praktisch en leergierig. Als jong meisje met Nederlandse & Aziatische roots was eten altijd al een belangrijk onderdeel in mijn leven.  Elke dag als ik uit school kwam vroeg ik aan mijn moeder: 'Mam, wat gaan we vandaag eten?' En als mijn moeder het nog niet wist, dan had ik altijd wel een idee of een receptje in gedachte.

Toen ik eenmaal een beroep moest kiezen, wist ik niet zo goed wat ik wilde en ben in eerste instantie een aantal creatieve opleidingen gaan doen. Helaas voelde ik al snel, dat een creatief beroep niet voor mij was.

Op mijn 21e begon ik te werken bij een natuurlijke drogisterij en ontdekte al snel dat ik voeding & fysiologie super interessant vond en besloot op mijn 24e de HBO-opleiding 'Voeding & Dietetiek' richting lifestyle, voorlichting en media te gaan volgen. Toen ik in 2013 mijn studie succesvol afgerond had kon ik niet wachten om mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als 'Priscilla Tasche Voeding en Lifestyle.'

Naast het werken in de praktijk heb ik het altijd belangrijk gevonden om mijzelf verder te blijven ontwikkelen en heb ik diverse post-hbo-cursussen gevolgd zoals: "overgewicht en obesitas", "sportvoedingsadviseur", "leefstijl coaching" en volgde ik enkele cursussen over coachen & gedragsverandering, hormonen & vrouwenklachten, slaap & stressmanagement, burn-out, bewegen & trainen en een cursus EMB bloedanalyse.

Plan nu een gratis lifestyle clarity call in!

Wat anderen zeggen over Priscilla...

Priscilla heeft een hele praktische werkwijze, maar houdt daarbij heel mooi het bredere plaatje in het oog. Door niet alleen te focussen op mijn voeding, kon ik een gezondere leefstijl implementeren.


Merel

Priscilla stond altijd voor mij klaar, even een appje sturen als ik 'in nood' zit of om dingen te delen waar ik trots op ben. Wordt altijd snel beantwoord.
Linda 

Wat een verademing: iemand die écht en oprecht luistert, hoort wát je zegt/vraagt en er later in het gesprek nog op terug komt. Top!! Hele fijne persoonlijkheid, down to earth, rustig en fijne gesprekspartner.
Marieke

Ik vond het fijn dat Priscilla inzicht, begrip en flexibiliteit toont voor mijn drukke rooster en daarin echt zoekt wat bij mij past en binnen dit kader kan motiveren.Djanifa